Håndtering & Brug

Kære kunde

Vi håber, at du er glad for dit kivilai smykke. Vi vil gerne dele lidt fif med dig, så du kan sikre den længst mulige levetid på dine smykker.

Når du bruger dit smykke, er det vigtigt du er meget forsigtig. Vores smykker er produceret i ædelmetal 925 Sterlingsølv, og skal derfor bruges med omtanke. Sølv er et blødt materiale, men samtidig er det utroligt sprødt og skrøbeligt – og det kan derfor gå ud af form. Da sølv er et ædelmetal, kan oxidering over tid ikke undgås, men det kan minimeres. Oxidering er en naturlig proces, som kan ses som mørkfarvede pletter på smykket. Dette hører derfor ikke under en reklamation.

Derfor er det vigtigt, at smykket lægges i en lufttæt æske efter brug - feks. kivilais smykkeæsker. Du bør ikke placere dine smykker eller smykkeæsker i direkte sollys. Dette er for at undgå og minimere oxidering.

Ved forkert håndtering kan smykket desværre blive slidt, eller i værste fald knække. I så fald, kan vi desværre ikke dække det under vores reklamationsregler.

Smykket tages på og bruges med omtanke.

Hvis du har haft dit smykke i noget tid, og du synes det trænger til at blive renset, så kan du sagtens gøre det selv med smykkerens fra din lokale guldsmed.

Vi anbefaler ikke, at du renser dit smykke, hvis det er et af kivilais designs med fjer. Du kan kontakte os på info@kivilai.dk i forhold til rensning af disse.   

Vi tilbyder også at genforgylde dit smykke. Skriv til info@kivilai.dk for pris og informationer.

 

De bedste hilsner